Ekstrakanaler

Vælg selv dine kanaler oven på din tv-pakke. Det skal ske direkte til YouSee, tlf. 80804040. 

Med Ekstrakanaler får du masser af kanaler at vælge mellem. Der er både sportskanaler, børnekanaler, kanaler med film- og serie og meget andet. Du bygger Ekstrakanalerne oven på din tv-pakke, så hvis du
har enten Grund-Mellem eller Fuldpakken, har du også mulighed for at få Ekstrakanaler.

Skift kanaler hver måned, hvis du har lyst
Med Ekstrakanaler får du også mulighed for at skifte tv-kanaler en gang om måneden. Så hvis du får lyst til at se nye sportsudsendelser i weekenden, kan du skifte sportskanalen ud med en helt anden kanal.
Det samme gælder, hvis du trænger til andre serier eller børneprogrammer. Så vælger du bare noget nyt.

70 kanaler til 4 forskellige priser
Med Ekstrakanaler har du hele tiden knap 70 kanaler at vælge mellem til enten 10, 20, 30 eller 40 kr. pr. kanal pr. måned. På den måde kan du kombinere din tv-pakke og Ekstrakanaler, så det til sammen passer lige præcis til dine interesser og din pengepung. For med Ekstrakanaler betaler du kun for de kanaler, du selv vælger.

Ekstrakanaler - kort fortalt
•Knap 70 tv-kanaler, du kan vælge imellem, og som du køber oven på Grund- eller Fuldpakken.  Klik her for at se udbuddet af Ekstrakanaler
•For at få Ekstrakanaler, skal man minimum vælge 4 Ekstrakanaler og have et YouSee Kort eller YouSee Plus
•Ekstrakanalerne koster 10 - 40 kr. om måneden pr. kanal.  Se priserne

Følgende kanaler kan ikke købes fra GP:

10 kr.
Zone Reality, BBC Knowled, Viasat History- Nature-Eksplorer og  Crime, ESPN America, Motors TV, ESPN Classic, Schowtime, Playboy TV, Blue Hustler, MTV Dans-Hit og Rock, VH 1 Classic, Mezzo, Blomberg, Aljazerra, Arte, Star, Travel Channel, TV 5 Monte, France 2, TV Polonia, Vox, Rai Uno og TVE.

20 kr.
NGC Wild, Animal HD og Silver HD.

30 kr.
Discovery HD Showcase, NGC HD, Viasat Golf og  MTV Live HD.

40 kr.
Alle kan købes fra GP.

Sådan får du adgang til Ekstrakanaler
Ekstrakanaler sendes kodet, og det et betyder, at du skal bruge et kort og en digital boks eller et CA-modul for at se dine tilvalgte Ekstrakanaler.

Med YouSee Kort og digital kortlæser (CA-modul)
Har du en fladskærm med indbygget DVB-C modtager kan du vælge YouSee Kort og et CA-modul som giver adgang til de valgte Ekstrakanaler. For at se HD-kanaler skal fladskærmens DVB-C modtager også understøtte MPEG4.

YouSee Kort koster et engangsbeløb på 100 kr. i oprettelse. Hvis du ikke har en digital kortlæser kan den købes hos YouSee for 595 kr.

Med YouSee Plus
Har du et billedrørs-tv skal du vælge YouSee Plus, som er en YouSee Boks og et YouSee Kort, for at få adgang til dine valgte Ekstrakanaler.

YouSee Plus kan bruges på alle fjernsyn og som ekstra bonus giver YouSee Plus også adgang til spændende On Demand-tjenester som StartForfra, TV Arkiv og Cinema. YouSee Plus koster 89 kr. om måneden. Læs mere på yousee.dk/plus 

Cookies

Kontakt

Jørn Manon Jensen
Odinsvej 6
4640 Faxe
info@antenneforeningen.dk
Tlf: 40 20 58 54